top of page

De leukste reisgidsen van 2021!


Wat is er nou leuker om reisgidsen door te bladeren en ideeën op te doen voor een volgende stedentrip of vakantie? Wij hebben een top 5 van de leukste reisgidsen voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

Eén van de reistrends van dit moment, solo reizen! Waar ga jij als avontuurlijke soloreiziger naar toe?

Solo reizen staat vol met praktische tips en reizen die de auteur, Liesbeth, zelf heeft gemaakt. Verschillende inspiratie reizen staan hier in. Van rondreizen tot aan kamperen om onbewoonde eilanden. Natuurlijk worden de city trips niet overgeslagen. Het boek bevat persoonlijke foto's en neemt je mee op reis. Het heeft al verschillende mensen gemotiveerd om alleen op reis te gaan, ben jij de volgende?





Moet vakantie altijd ver weg zijn? Zeker niet! In ons eigen kikkerlandje is veel te ontdekken. Verliefd op Nederland staat vol met tips. Ben je een persoon die graag een stad ontdekt met een citytrip, of ga je liever de natuur in? Je vindt hier de beste tips over de mooiste natuurgebieden, bijzondere overnachtingen, bezienswaardigheden en nog veel meer moois in Nederland! Nieuwsgierig? Bestel hem dan snel voor maar €22,50. Bestel Nu!


De term duurzaam is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het wordt ook steeds belangrijker om zo verantwoord mogelijk op reis te gaan. Duurzaam reizen is het boek voor iedereen die duurzaam & verantwoord op reis wil gaan. Ontdek in Duurzaam reizen 15 inspirerende bestemmingen in Europa, lees praktische tips die 'groener' reizen een stuk makkelijker maakt, en ontdek een stappenplan om het juiste vervoersmiddel te kiezen.

Bestel het boek voor €21,99 en wie weet ben jij binnenkort te vinden in 1 van deze 15 duurzame bestemmingen! Bestel Nu!





In het boek van Lonely Planet vind je 80 geweldige duurzame routes. Reis mee en ontdek de wereld met de trein, de fiets of zelfs in een kajak! Dit boek staat bomvol informatie voor mensen die duurzaam en verantwoord willen reizen. Routekaarten, informatie over reizen naar het land, het reisbudget en natuurlijk de CO2-voetafdrukken zijn inbegrepen. Het leuke aan dit boek is dat de reizen zijn ingedeeld in vakanties van ongeveer een week, tot twee weken of langer. Een aanrader voor ieder die geïnteresseerd is in reizen & duurzaam reizen. Voor €22,99 is het dikke boek van jou! Bestel Nu!


Kun je niet wachten om weer op reis te gaan, maar kun je niet heel lang weg? Dan is een stedentrip de oplossing. Er zijn alleen zoveel steden dat je misschien het overzicht kwijt raakt. In Bucketlist stedentrips vind je de leukste en mooiste 25 steden. Het boek bevat de beste reistips voor deze bestemmingen, handige weetjes en foto's waardoor je zou willen dat je er al was!


Bestel Bucketlist stedentrips nu voor €21,99 en begin alvast met het plannen voor je volgende trip! Bestel Nu!


157 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page