top of page
Schermafbeelding 2021-03-23 om 16.37.02.

Gratis e-magazine

De leukste plekjes in eigen land

e-magazine covers-2.png
Ontwerp zonder titel-5.png

Over de leukste plekjes in eigen land

We willen er allemaal zo en nu dan even uit. Naar het buitenland lukt niet altijd, maar gelukkig kan je in Nederland ook heerlijk een paar dagen tot een paar weken weg!

 

In ons kikkerlandje is genoeg te ontdekken! Pak de auto of trein en reis naar je bestemming. Groot voordeel is dat je geen uren onderweg bent om op je bestemming te komen. Dit betekent dus meer tijd om de omgeving te ontdekken!

Wat staat er in het e-magazine?

  • Algemene informatie over de omgeving van de gekozen accommodatie

  • Highlights in de omgeving

  • Leuke dingen om te zien en te doen

  • Leuke bestemmingen en accommodaties voor het hele gezin

  • Overnachten als een royal in een kasteel

  • De trend van het moment: Een Tiny House, maar dan wel met het gezin

  • Mooie accommodaties aan het water

Ontwerp zonder titel-4.png

Wil jij een paar dagen of langer weg in ons eigen land? Ik denk graag met je mee. Doordat ik aangesloten ben bij Travelcounsellors heb ik toegang tot veel partners. En daarmee de leukste accommodaties! Je boeking is gedekt via ANVR en SGR garantiefonds. 

Ontwerp zonder titel-2.png

~ Dineke

Na al die maanden thuis ben ik er, net als vele andere, aan een paar dagen in een andere omgeving toe. In dit e-magazine staan leuke tips. Ik heb net een mail gestuurd naar Monique, hopelijk zitten we binnenkort gezellig een paar dagen in een Tiny House.

~ Mieke

Dit e-magazine staat bomvol tips voor een verblijf in Nederland. Van het Noorden tot het Zuiden, alles staat beschreven. Er staan veel bijzondere accommodaties in, waardoor je veel inspiratie op doet voor een vakantie in Nederland!

~ Erna

We willen er allemaal zo en nu dan even uit. Naar het buitenland lukt niet altijd, maar ook in Nederland kun je heerlijk een paar dagen tot een paar weken weg!

 

Let's meet and travel soon!

Mini guide Nederland.png
bottom of page