top of page
Over Monique

Al sinds 2006 woon ik, Monique van Hulst, in mijn favoriete vakantieland; Griekenland. Tijdens mijn eerste vakantie werd ik verliefd op de cultuur, het klimaat en het prachtige landschap.

 

Sinds 14 jaar ben ik werkzaam in het toerisme, waaronder sinds 2014 voor mijn eigen reisbureau Let’s meet in Athens. Ik vind het heerlijk de leukste ervaringen voor onze klanten te realiseren en een hoge service te bieden.

De laatste jaren ben ik er achter gekomen dat ik de meeste voldoening haal uit het plannen van een complete reiservaring. Dit kan zijn naar Griekenland, maar ook zeker naar een andere droombestemming.

 

Reizen is mijn passie en ik help jou heel graag met het uitstippelen van de perfecte reis.

lenablonsky_monique_2020_web-7.jpg

Monique

Hoe ziet mijn perfecte reis eruit?

Als ik zelf op vakantie ga, vind ik het heerlijk in een mooie accommodatie te verblijven. Dit hoeft geen 5 sterrenhotel te zijn. Ik houd van plekjes met een fijne en sfeervolle uitstraling die net dat beetje meer bieden. Een mandje met lokale producten bij aankomst, een vriendelijke eigenaar en een mooie locatie geven net even dat extraatje aan je vakantie.

Tijdens mijn vakanties vind ik het fijn om in contact te komen met de lokale bevolking, leuke winkeltjes te ontdekken, rustig koffie te drinken en te eten in sfeervolle restaurantjes. Daarnaast vind ik het ook fijn om af en toe lekker actief bezig te zijn.
Omdat ik zelf vaak reis met mijn kinderen van 3 en 6 vind ik het belangrijk dat ook zij een fantastische tijd hebben. 

bottom of page